Monday, 22 September 2014

ImbA IPhone 6

Pertama sekali, abam nak bagitau awal2....

kepada troll2 yang nak meh mengacau seperti di bawah.....




meh abam nak bagitau awal.....

abam post nie sbb abam tgh kebosanan dlm menempuh dunia pekerjaan yang penuh pancaroba ini....

jadi utk lighthen the mood... abam akan post sekali sekala... utk happiness abam sebenarnyer...

anyway...

back to our topic.....

presenting....



tudiaa... da2... Tim Cook... abam faham... mmg Iphone ni la the best gadget dalam dunia.... takde lagi gadget yang sewaktu dengannya....

mmg bermula la musim org beratur cam naharommm untuk dapatkan Iphone 6 nie...


"Menyesal den pakai sainboard nie... hilang da 231 fren kat FB"


alkisah hari nie... jom tgk bdak ImbA dari Australia nie.... org first kat Aussie yg dapat pegang Iphone 6.... mmg takjub betul org sekeliling dgn beliau sehingga beliau dapat instantly 7000 retweets dan 5000++ shares dlm facebook beliau.... dan yg lagi menggumbirakan... saat beliau masuk kedai tu, 12 awek kelas beliau telah watsapp beliau instantly.....

namun... langit tidak selalunya cerah... saksikanlah....






amacam.... see what GOD did there....


Now THAT is ImbA.....



suke dengan post ini... sile klik... click here...







Sunday, 22 December 2013

ImbA Epic Splits Anne Indian Style


abam slame ni ingatan van damme la yang merupakan jaguh dlm splits...

tp sangkaan itu meleset sama sekali....

rupe-rupenyer....

iklan volvo tersebut telah di-kopipes.....

it turns out....

ImbA AJAY DEVGAN did it first....




anda mungkin kenal Ajay Devgan disebabkan oleh clip video di bawah....

fight scene yg membuatkan minda anda jizz in the pants......




tapi... tahukah anda....

beliau juga merupakan orang yg telah julung2 kali memfemeskan splits....



saksikanlah....





amacam.... ade ImbA x dei......

kredits to : Abam Nautiss.... klik for fb link....



suke dgn post... sile klik.... abam menganggur skarang nie.. hahaha...



Friday, 20 December 2013

ImbA EPIC Splits Compilations


SPLITS ni mmg imba... abam mmg respectation org yg bleh buat splits sbb abam smpai skarang pun... noharommm tak leh buat..... carik sluar dei......

skarang ni plak.... musim trending epic splitss.....

EPIC splits yg pertama telah dilakukan oleh abam Van Dammmnnnneeee kite.... walaupun da tua.... masih bergetah sendi2 beliau... makan Jamu Dara lettewww.......





mmg ohsemmm kan splits beliau......

next.... si Channing Tatum plak buat parodi tuk epic splits nie..... saksikan...



Channing Tatum ni tgh berlakon citer 22nd Jump Street.... sbb tu rambut dia camtu... 


tapi.... mereka ini terlupa sorg lagi abam yg lebih ImbA....

abam ni is the definition of ImbA.... 

pernah diceritakan bahawa ular senduk pun mati lepas gigit abam nie.....

nak tahu siapa?....





"let me show u how splits are done boys"


nah... saksikanlah..... abam Chuck Norris....





how is it...... mesti korang rase split ni da paling ImbA.....

setahu abam, sorg lagi je yg mampu bersaing dgn chuck norris kalo bab2 bende imbaa nie....

beliau adalah....



dahsattt.... dahstatttttt



hahahahahha....



suke dengan post ini.... sile klik gambar di bawah....









Friday, 13 December 2013

ImbA Pak Gad Rambo 2


salam sejahtera dei.... da lama guruji tak datang ini blog dei.....



ini hari guruji dipanggil buat "guest appearance" la dei.... guruji pun ternganga ini mulut la dei bila abam ImbA panggil guruji ke sini dei......


guruji ada dengar satu cerita.... satu cerita juga dei.... cerita pasal pasal.... pasal..... pasal.........


itu pak gad rambo jugaaa......

"mane matrik kad... ko nampak bicep ak... ke nak ak suluh muka kau smpai buta"



ini pak gad rambo dei, suda banyak over dei..... suda banyak kali guruji dengar dia suluh muka org dei....

guruji pun tau dia manyak kurang ajaran dengan itu students la dei....

tapi ini hari guruji bukak itu src page, jumpe org komplain pasal itu pak gad rambo dei..... mmg terkejut guruji baca la dei.... kucing guruji pun sama terkejut la dei...

"wat de miao"

memang ini pak gad sangat kasar la dei... 

tp yg itu kawan2 dia kasi statement bodoh itu sangat bengong la dei....

sangat racist la dei.....ini memang buat guruji rasa mau baca mentera kasi jampi ini org dei... 


guruji terus bagitau ini cerita dekat kawan guruji nie, dei....



"penat2 ak kempen.... senang2 kau pecahbelahkan.... Zahid Hamidi take note pls"


apa apa pun... guruji harap ada tindakan la dei... tak nak la nnt sekadar berbincang dgn sekuriti dan terus senyap la dei.... 


bincang, bincang juga dei... tindakan yg kita mau tgk dei.....


semoga ini perkara tak akan berlaku lagi dei.....



p/s dari abam ImbA : kalo dulu time zaman Rektor, abam slalu email trus je ke kat dia... konpem ade tindakan..... skarang, x sure lak effective ke tak...



sile klik kalo mau dei...

"buat malu nama ak je natang nie"

Thursday, 21 November 2013

ImbA UTP TEST

Only in UTP!!!




p/s : nasib baek time abam amek drilling eng tak de soalan nie...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...